The smart Trick of petek tamiri That Nobody is Discussing

Wiki Article

Petek temizleme kombilerin ısınma ihtiyacını iletmesi için bağlantılı olan araçlar peteklerdir. Petekler sayesinde ısı evinizin dört bir yanına eşit düzeyde yayılır. Tüm odalarda bu ısı dengesi konusunda sıkıntı var ise nedeni peteğinizden kaynaklı sıkıntılardan dolayıdır. Bu konuda devreye petek temizliği nasıl olmalı ve sıklıkla petek temizleme yapılmalıdır? Soruları girer. Kombi bakımı ve temizliği sırasında petek temizliği ve bakımı da aksatılmamalıdır.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin hiç de zor olmadığını göreceksiniz.

3 tane petek su kaçırıyor borulardan, bir usta göz attı kısa borular su kaçırıyor dedi, çOkay detayı bilmiyorum ama sanırım şu anda 3 tane kısa boru da su kaçağı var uzunları bilmiyorum

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Çamurlaşma ve tortulaşma nedeni ile yerden ısıtma sisteminde tıkalı boruların olduğu bölgelerde ısınmama sorunları yaşanmaktadır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the best YouTube expertise and our most current capabilities. Find out more

ustam geldi akıtan peteklerin vanasını değiştirdi herhangi bir sıkıntı yok gayet de uygun bir ücret aldı teşekkür ederiz

Yukarıda anlattığımız gibi; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı; epoksi macundur.

Kombiniz ile yaşadvertığınız herhangi bir petek tamiri sorun karşısında kombicinizi arayarak propertyım isteyerek yaşamınızı daha güvenli sürdürebilirsiniz. 

Mr Usta olarak, İstanbul ve Ankara'da kombi servisi hizmetleri sunmaktayız ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız.

Kombinin doğalgaz kullanan bir sistem olması herhangi bir arıza anında sizin müdahale etmenize engel olan faktördür. 

Petek bakımı kış aylarına girmeden yapılması önerilir. Hem sizin hem ev halkının sağlığı için göz ardı edilmeyecek konular arasında yer alır.

It seems like you were being misusing this characteristic by heading too quickly. You’ve been briefly blocked from employing it.

Report this wiki page